Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή των προϊόντων που αγοράζετε από το κατάστημά μας για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους και πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος .

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Αν επιθυμείτε να κάνετε κατάθεση σε τράπεζα τα στοιχεία λογαριασμού τραπέζης θα σας αποσταλούν με email με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Φροντίστε να αναγράφετε στο απόκομμα της κατάθεσης ή στα σχόλια της κατάθεσης τον κωδικό της παραγγελίας σας. Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημά  μας στέλνοντας ένα email ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση ή τηλεφωνικά στο 211 4060031. Σε περίπτωση που πραγματοποιείτε την πληρωμή μέσω τρίτης τράπεζας και όχι από την ίδια τράπεζα, θα πρέπει να χρεώνεστε με την επιβάρυνση εμβάσματος σε άλλη τράπεζα. Σε κάθε περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να αναστείλουμε την παραγγελία σας εάν γίνει μεταφορά από τρίτη τράπεζα με χρέωση του παραλήπτη των χρημάτων με τα έξοδα εμβάσματος, και μέχρι καταβολής αυτών στον τραπεζικό λογαριασμό.

Στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού

ΚΡΑΤΑΙΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ / ΚΡΑΤΑΙΓΟΣ Ι.Κ.Ε

ALPHA BANK

IBAN : GR1901401720172002002012757

BIC : CRBAGRAA

 

Με την παραλαβή από το κατάστημά μας (Αγίας Σοφίας 56 | Βύρωνας | 16232)

Στην περίπτωση όπου επιλέξετε να ολοκληρώσετε μια παραγγελία και να την παραλάβετε από το κατάστημά μας η πληρωμή του μπορεί να γίνει με μετρητά ή μέσω POS κατά την παράδοση. Σε αυτήν την περίπτωση συμφωνείται τηλεφωνικό ραντεβού και το κατάστημά μας υποχρεούται να δεσμεύσει το προϊόν μόνο μέχρι την προσυμφωνημένη ημερομηνία.

Πληρωμή με αντικαταβολή  στο χώρο σας

Με Αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντος. (η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στα 2€)

Πληρωμή με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, ή χρεωστικές Visa Electron και Maestro. Οι πιστωτικές κάρτες υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας και έγκρισης από τον εκδότη της κάρτας σας. Αν ο εκδότης της κάρτας σας δεν εγκρίνει την πληρωμή, δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση ή μη παράδοση και δεν θα μπορούμε να συνάψουμε Σύμβαση μαζί σας.
Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήστε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα κατά τη διαδικασία παραγγελίας. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε στη φόρμα παραγγελίας τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας καθώς και τα τρία τελευταία νούμερα που βρίσκονται στην πίσω όψη αυτής.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται μέσω του συστήματος της ΕΘΝΙΚΗΣ τράπεζα εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα καλύπτονται από αλγόριθμο κρυπτογράφησης. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.
Το Krataigos.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.