Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή των προϊόντων που αγοράζετε από το κατάστημά μας για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους και πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος .

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Αν επιθυμείτε να κάνετε κατάθεση σε τράπεζα τα στοιχεία λογαριασμού τραπέζης θα σας αποσταλούν με email με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Φροντίστε να αναγράφετε στο απόκομμα της κατάθεσης ή στα σχόλια της κατάθεσης τον κωδικό της παραγγελίας σας. Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημά  μας στέλνοντας ένα email ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση ή τηλεφωνικά στο 211 4060031. Σε περίπτωση που πραγματοποιείτε την πληρωμή μέσω τρίτης τράπεζας και όχι από την ίδια τράπεζα, θα πρέπει να χρεώνεστε με την επιβάρυνση εμβάσματος σε άλλη τράπεζα. Σε κάθε περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να αναστείλουμε την παραγγελία σας εάν γίνει μεταφορά από τρίτη τράπεζα με χρέωση του παραλήπτη των χρημάτων με τα έξοδα εμβάσματος, και μέχρι καταβολής αυτών στον τραπεζικό λογαριασμό.

Στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού

ΚΡΑΤΑΙΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ / ΚΡΑΤΑΙΓΟΣ Ι.Κ.Ε
ALPHA BANK
IBAN : GR1901401720172002002012757
BIC : CRBAGRAA

 

Με την παραλαβή από το κατάστημά μας (Αγίας Σοφίας 56 | Βύρωνας | 16232)

Στην περίπτωση όπου επιλέξετε να ολοκληρώσετε μια παραγγελία και να την παραλάβετε από το κατάστημά μας η πληρωμή του μπορεί να γίνει με μετρητά ή μέσω POS κατά την παράδοση. Σε αυτήν την περίπτωση συμφωνείται τηλεφωνικό ραντεβού και το κατάστημά μας υποχρεούται να δεσμεύσει το προϊόν μόνο μέχρι την προσυμφωνημένη ημερομηνία.

 

Πληρωμή με αντικαταβολή  στο χώρο σας

Με Αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντος. (η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στα 2€)

 

Πληρωμή με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας δέχεται όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες  κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover καθώς και την χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Οι πιστωτικές κάρτες υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας και έγκρισης από τον εκδότη της κάρτας σας. Αν ο εκδότης της κάρτας σας δεν εγκρίνει την πληρωμή, δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση ή μη παράδοση και δεν θα μπορούμε να συνάψουμε Σύμβαση μαζί σας.
Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήστε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα κατά τη διαδικασία παραγγελίας. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε στη φόρμα παραγγελίας τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας καθώς και τα τρία τελευταία νούμερα που βρίσκονται στην πίσω όψη αυτής.

 

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.