Η εταιρεία μας

Ένα νέος μικρός παράδεισος αρωμάτων και γεύσεων υπάρχει μέσα στην καρδιά του Βύρωνα. Μοναδικός μας στόχος να γεμίσουμε κάθε σπιτικό στις γειτονιές μας αρώματα και λιχουδιές που θα ερεθίσουν τις αισθήσεις σας και θα σας πάνε σε ονειρεμένα ταξίδια της φαντασίας και του νου. Στο κατάστημά μας, φυσικό και ηλεκτρονικό μπορείτε να βρείτε  βότανα, μπαχαρικά, εδέσματα και λιχουδιές από όλες τις άκρες του πλανήτη. Εμείς ρωτήσαμε, ψάξαμε, γευτήκαμε και συγκεντρώσαμε για εσάς μόνο τα καλύτερα. Δεσμευόμαστε στην ποιότητα και στην συνεχόμενη αύξηση των ποικιλιών μας. 

Ο κράταιγος (C. monogyna) είναι ένα εξαιρετικά πολύτιμο φαρμακευτικό βότανο. Ήταν γνωστό κατά τον Μεσαίωνα ως σύμβολο της ελπίδας και εχορηγείτο για πολλές ασθένειες. Σήμερα χρησιμοποιείται κυρίως για διαταραχές της καρδιάς και του κυκλοφορικού και ιδιαίτερα για την στηθάγχη.

Θεωρείται το βότανο της καρδιάς , γι’ αυτό και το διαλέξαμε ως επωνυμία των καταστημάτων μας. Ότι θα βρείτε σε μας είναι διαλεγμένο με αγάπη, δοκιμασμένο με προσοχή και επιλεγμένο με  μεράκι. Από το 2012 έως σήμερα είμαστε δίπλα σας να σας προσφέρουμε τα πιο διαλεχτά μας προϊόντα .

Θεραπευτικά βότανα, Μπαχαρικά, Ξηροί καρποί, Superfoods, Αποξηραμένα Φρούτα, Φυτικά και Αιθέρια έλαια, Τσάι, Μέλι– Μαρμελάδες, Ζυμαρικά με αγνά υλικά, Όσπρια, Δημητριακά, Εκκλησιαστικά Είδη.


Κράταιγος Βότανα και Μπαχαρικά, Αγίας Σοφίας 56 Βύρωνας, 211 40 600 31

Κράταιγος Βότανα και Μπαχαρικά, Β. Αλεξάνδρου 106 Περιστέρι, 210 5744999