Τρόποι αποστολής

Με την ολοκλήρωση των αγορών σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους για την παραλαβή της παραγγελίας σας.

 

Παραλαβή της παραγγελιάς σας από το κατάστημά μας χωρίς καμία επιβάρυνση εξόδων αποστολής.

Παραλαβή από τον πελάτη. Μπορείτε να έρθετε και να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα μας στην Αθήνα , Αγίας Σοφίας 56 Βύρωνας, αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής.

 

Παραλαβή της παραγγελίας σας μέσω courier .

Όλες οι αποστολές γίνονται εντός Ελλάδος με  εταιρεία ταχυμεταφορών . Οι λεπτομέρειες αποστολής και οι πληροφορίες παρακολούθησης της παραγγελίας σας θα σας αποσταλούν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που δηλώσατε κατά την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας. Παρακάτω θα δείτε τους εκτιμώμενους χρόνους παράδοσης .

 

Εντός Αττικής 1-2 εργάσιμες ημέρες

Χερσαίοι Προορισμοί 2-3 εργάσιμες ημέρες

Νησιώτικοι Προορισμοί 2-3 εργάσιμες ημέρες

Δυσπρόσιτες Περιοχές 2-5 εργάσιμες ημέρες

 

  • Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από την Αθήνα και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες.
  • Όλες οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) και ώρες 10:00-16:00.
  • Οι χρεώσεις υπολογίζονται αυτόματα ανάλογα την περιοχή που θα αποσταλεί η παραγγελία σε συνδυασμό με το βάρος της.
  • Προκειμένου να δείτε την χρέωση των μεταφορικών της περιοχή σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τα πεδία Χώρα, Ταχυδρομικός Κώδικας και Πόλη/Περιοχή στο καλάθι αγορών σας αφού πρώτα προσθέσετε τα προϊόντα που επιθυμείτε.

 

Οι χρεώσεις που ισχύουν ανά χαρακτηρισμό περιοχής αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα.


ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 

ΑΤΤΙΚΗ

Χρέωση έως 2 κιλά 2,8€ και 0,90€ για κάθε επιπλέον κιλό.

ΧΕΡΣΑΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Χρέωση έως 2 κιλά 3€ και 0,90€ για κάθε επιπλέον κιλό.

ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Χρέωση έως 2 κιλά 3,3€ και 0,90€ για κάθε επιπλέον κιλό.

 

Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

 

Η υπηρεσία περιλαμβάνει γραπτό pre alert του παραλήπτη μέσω μηνύματος  Viber ή SMS εάν ο παραλήπτης δεν είναι χρήστης της εφαρμογής Viber , καθώς και υπενθύμισης μέσω Viber ή SMS σε περίπτωση μη παράδοσης κατά την πρώτη απόπειρα παράδοσης.

 

*Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 40€ εντός Αττικής, για βάρος παραγγελίας έως 3kg.
*Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 60€ για την υπόλοιπη Ελλάδα, για βάρος παραγγελίας έως 3kg.

 

Σημείωση:
Για αποστολές άνω των 10 κιλών ή άλλων δεμάτων με μεγάλο όγκο και ανεξαρτήτως προορισμού, τα έξοδα αποστολής μπορεί να διαφέρουν. Σε αυτήν την περίπτωση θα ενημερωθείτε άμεσα τηλεφωνικά για συνεννόηση και εύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης και τρόπου αποστολής.

 

Παραλαβή της παραγγελίας μέσω πρακτορείου/ταχυδρομείου

Παραλαβή της παραγγελίας μέσω πρακτορείου/ταχυδρομείου (κατόπιν συνεννόησης) όπου μεταφέρει την παραγγελία μέχρι το αντίστοιχο υποκατάστημα του πρακτορείου/ταχυδρομείου στην πόλη προορισμού και από εκεί αναλαμβάνει να το παραλάβει ο πελάτης. Για παράδοση στην διεύθυνση του πελάτη, θα πρέπει να γίνει απ' ευθείας συνεννόηση με το πρακτορείο και υπάρχει περίπτωση να έχει έξτρα χρέωση.

Η φιλοσοφία της εταιρείας Κράταιγος στηρίζεται στην προσωπική επαφή και την ανάπτυξη μιας συνεχούς συνεργασίας εμπιστοσύνης και εξυπηρέτησης. Για αυτό τον λόγο ανεξαρτήτως του τρόπου που θα επιλέξετε πάντα ακολουθεί τηλεφωνική επικοινωνία προκειμένου να συνεννοηθούμε για τον τρόπο αποστολής και να σας ενημερώσουμε για το ακριβές κόστος των μεταφορικών.

Εκ της διεύθυνσης