krataigos.gr

Τηλεφωνο παραγγελιων : 211 4060031
Το καλαθι σας ειναι αδειο.

posotita

Χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα προσθαφαίρεσης μπορείτε να επιλέξετε την επιθυμητή ποσότητα σε γραμμάρια ή κιλά ανάλογα με το προϊόν (συσκευασμένο ή χύμα). Σε όλα τα προϊόντα μας αναγράφεται η ποσότητα συσκευασίας και η αντίστοιχη τιμή, καθώς και η τιμή κιλού η συσκευασίας στα τυποποιημένα. Π.χ για 300gr πατάμε 3 φορές έτσι ώστε να αναγράφεται το 3 και στο πλαίσιο. 

ACAI BERRY ΚΑΡΠΟΣ(85.00€/κιλό)

ACAI BERRY ΚΑΡΠΟΣ Τιμή κιλού 85.00 (ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΝΑ 100gr)
Τιμή:
Τιμή πώλησης: 8,50 €
Κατασκευαστής: ΚΡΑΤΑΙΓΟΣ
Περιγραφη

Το Acai Berry είναι ένα «υπέρ-φρούτο» με ευεργετικές ιδιότητες από τα δάση του Αμαζονίου.Το Acai Berry λοιπόν, είναι ένα φρούτο το οποίο οι Βραζιλιάνοι το παρομοιάζουν με Viagra του τροπικού δάσους και δίνει δύναμη, ενέργεια και αντοχή. Το Acai Berry το θεωρόυσαν τόσο απαραίτητο στην καθημερινή τους τροφή , που οι πολεμιστές στον Αμαζόνιο το τρώγανε υποχρεωτικά πριν πάνε στη μάχη. Αυτή η παράδοση διαδόθηκε σιγά σιγά και στο τέλος το χρησιμοποιούσαν κατά κόρον οι φοιτητές των πολεμικών σχολών του Jiu Jitsu. Έτσι το Acai Berry έγινε σύντομα μέρος του τρόπου ζωής των Βραζιλιάνων και πλέον όλου του δυτικού κόσμου.
Acai Berry και Αδυνάτισμα
To Acai Berry έχει αποδειχτεί σε κλινικές μελέτες, πως εκτός από την μεγάλη θρεπτική αξία που έχει, είναι μία άριστη επιλογή για απώλεια βάρους. Η θρεπτική αξία του έχει ανακαλυφθεί εδώ και αιώνες, η αδυνατιστική του ιδιότητα όμως έχει κάνει το Acai Berry να συζητιέται σε όλο τον κόσμο τον τελευταίο καιρό.
 
Τι ισχύει όμως στα αλήθεια; Μπορεί να μας αδυνατίσει ένα φρούτο; Όσο και αν φαίνεται παράδοξο η αδυνατιστική του ιδιότητα είναι αποδεδειγμένη σύμφωνα με κλινικές δοκιμές. Όπως σε όλες τις περιπτώσεις βέβαια πρέπει να μπορόυμε να διαχωρίσουμε την υπερβολή. Για παράδειγμα το Acai Berry δεν μπορεί να μας βοηθήσει να χάσουμε 10 κιλά σε μια εβδομάδα. Αυτό που είναι όμως αξιοσημείωτο ,είναι ότι μπορεί να μας αδυνατίσει το Acai Berry προσφέροντας μας παράλληλα τις αμέτρητες ευεργετικές ιδιότητες που έχει. Αυτό που το έχει κάνει ξεχωριστό είναι ότι βοηθάει και να απαλλαγούμε από το περιττό μας βάρος εύκολα και με ασφάλεια που είναι το σημαντικότερο, αφού πρόκειται απλά για ένα φρούτο, αλλά και μας κάνει καλό στην υγεία. Το Acai Berry βοηθάει κα ρυθμίζει τον μεταβολισμό μας, οπότε μετα την χρηση των τουλάχιστον 20 ημερών και πάνω θα αρχισουε να βλέπουε σημαντικές διαφορες στο σώμα μας!
Ιδιότητες του Acai Berry
Το Acai Berry είναι ένα από τα φρούτα με την μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε αντιοξιδωτικά στον κόσμο. Το Acai Berry περιέχει περισσότερο από δέκα φορές παραπάνω αντιοξιδωτικά από τα κόκκινα σταφύλια και τη μύρττιλλο. Τα οφέλη των αντιοξιδωτικών για την υγεία είναι πολλαπλά, μεταξύ των οποίων είναι: αντι-γηραντικά, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνει το κίνδυνο του καρκίνου και των καρδιοπαθειών. Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι σημαντικό γιατί σας προστατεύει ακόμα και από το πιο απλό κρυολόγημα. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να υποστηρίξετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να το διατηρήσει ενισχυμένο ενάντια σε κάθε ενδεχόμενη ασθένεια. Έτσι το να παίρνετε Acai Berry μπορεί να είναι πραγματικά ευεργετικό για την υγεία σας.  Επίσης έχουν αναφερθεί και περιπτώσης με χρόνιες αλλεργίες , και στομαχικά προβλήματα στα οποία οχι μόνο βοήθησε αλλά τα θεράπευσε κιολας!
Το Acai Berry περιέχει 10-100 φορές παραπάνω Anthocyanins από το κόκκινο κρασί. Τα Anthocyanins είναι τα αντιοξιδωτικά που δίνουν στο Acai Berry το πολύ βαθύ πορφυρό χρώμα του. Τα Anthocyanins βοηθάνε στο να πολεμήστε την πρόωρη γήρανση, αποτρέπουν τους θρόμβους στο αίμα και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος.
Το Acai Berry είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα. Μεταξύ των βιταμινών και μετάλλων που περιέχει είναι Βιταμίνη A, Βιταμίνη B1, Βιταμίνη B2, Βιταμίνη B3, Βιταμίνη C, Βιταμίνη E, ασβέστιο, χαλκό, μαγνήσιο, κάλιο και ψευδάργυρο.
Το Acai Berry είναι μια τροφή πλούσια σε ίνες. Σε αυτό συμβάλει το γεγονός ότι το Acai Berry μεγαλώνει σε τροπικό κλίμα. Οι διαιτητικές ίνες αποτελούν ένα ουσιαστικό μέρος μια υγιεινής διατροφής και συμβάλουν στην επιβράδυνση της διαδικασίας της πέψεις, πολεμούν την παχυσαρκία, σταθεροποιούν τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα, και μειώνουν τα επίπεδα της χοληστερόλης.
Το Acai Berry περιέχει φυτικές στερόλες. Τρεις γνωστές φυτικές στερόλες που έχουν εντοπιστεί στο Acai Berry είναι η Β-σιτοστερόλης, η καμπεστερόλη και σιγμαστερόλη. Οι φυτικές στερόλες είναι το τελευταίο όπλο για την καταπολέμηση των καρδιακών παθήσεων.
  

 

 

Βρίσκεστε εδώ: Κράταιγος Όλα τα προϊόντα μας Βότανα ACAI BERRY ΚΑΡΠΟΣ(85.00€/κιλό)

Κράταιγος, Αγ. Σοφίας 56, Βύρωνας

  • 211 4060031
Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα newsletters μας